spoznajte škrate

Čarobne zgodbe škratov pod blagovno znamko Kočevski kRog snujemo izkušeni strokovnjaki z jasno vizijo.

naša Vizija 

Turistična agencija Kočevski kRog v svoji sredi združuje izkušene posameznike, ki pokrivajo vsak svoje področje in ga opravljajo z odliko zato, ker zanj živijo.

So glavni povezovalci lokalnih ponudnikov, proizvajalcev in obiskovalcev v osrčju Dolenjske, Bele krajine in Kočevja.

V svoje aktivnosti vabijo tako goste iz Slovenije kot tujine, posebej veseli pa so domačinov, ki njihovo delo podpirajo že od samega začetka in se k njim radi vračajo.

V letu 2025 zaposlujejo že pet oseb, za seboj imajo več kot 300 uspešno izvedenih dogodkov, udeleženci katerih so glas o Kočevskem kRogu ponesli po številnih tujih državah. Svoje delovanje so usmerili v razvoj sledilnika Touracker, ki gostom omogoča odkrivanje manj poznanih in slabo dostopnih krajev. Snujejo tudi visoko strokovno in celostno organizirane dogodke: poskrbijo namreč za prevoz, prehrano, nočitev in celodnevne aktivnosti, ki jih prilagodijo željam naročnika. So glasnik zelene Slovenije, prejemnik trajnostnih certifikatov in pobudnik v skrbi za naravo. So srčni, predani in zaupanja vredni.

Predstavitev ustvarjalcev

missing

Jernej Jarc

Solastnik turistične agencije Kočevski kRog, restavracije in hotela Oštarija-Herbelier v Dolenjskih Toplicah ter Small boutique restavracije in hotela Orant v Šmarjeških Toplicah, se lahko pohvali z več kot dvajsetletnimi izkušnjami dela v turizmu. Je diplomant visoke šole za turizem Portorož ter višje šole za gostinstvo in turizem Bled, v prostem času pa ljubiteljski hribolazec, ki čas rad preživi v dobri družbi.  

 

marius ciocirlan vMV6r4VRhJ8 unsplash small

Borut koprivnik

Upravljalec smučarskega centra Gače in Gostinstva Gače, z več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju turizma, organizacije dogodkov, marketinga in razvoja ponudbe v Sloveniji in tujini. Kot ljubitelj narave svoj čas najraje preživlja na Gačah, kjer za prijatelje vedno pripravi okusno pojedino izpod peke.

 

marius ciocirlan vMV6r4VRhJ8 unsplash small

Anže Stankovič

Solastnik turistične agencije Kočevski kRog in upravljalec smučarskega centra Gače in Gostinstva Gače, z več kot petnajstletnimi izkušnjami dela v turizmu, se posebej spozna na organizacijo dogodkov in hospitality segment turizma. Je diplomirani ekonomist po izobrazbi in velik ljubitelj narave po duši. V prostem času rad muhari, njegova nova najljubša preokupacija pa so vodenja po Beli Krajini, saj je licenciran turistični vodnik.

ivana cajina dnL6ZIpht2s unsplash small

Marija sladoljev

Pospeševalka prodaje in marketinga z desetletnimi izkušnjami na področju turizma. V tem času je sodelovala z eno največjih ponudnic butičnih aktivnih potovanj v svetu in načrtovala potovanja ter spremljala tuje turiste po več destinacijah v Evropi in Aziji. Tam se je nalezla potovalnih navad in aktivnega preživljanja prostega časa. V prihodnosti pa želi s svojimi izkušnjami obogatiti predvsem slovenski trg.

ivana cajina dnL6ZIpht2s unsplash small

Tina Tisovec

Vsebinski vodja projekta z desetletnimi delovnimi izkušnjami na področju turizma, magistra etnologije in kulturne antropologije, ki svoj prosti čas nameni družini, aktivnemu preživljanju prostega časa v naravi in uživanju na soncu in ob vodi.

ivana cajina dnL6ZIpht2s unsplash small

KATJA KOPRIVNIK

Katja je vodja oglaševanja na spletnih družabnih omrežjih in diplomirana vzgojiteljica z več kot desetletjem delovnih izkušenj na področju animacije. Je ustvarjalna, nasmejana, prosti čas pa najraje preživi na sprehodih v družbi prijateljev.