spoznajte škrate

Izkušeni strokovnjaki, jasna vizija

Dostopni vsem

V turistični agenciji Kočevski kRog smo dostopni vsem – tistim, ki imate radi aktiven oddih, kot tudi tistim, ki naravo raje občudujete z udobnega naslonjača. Aktivnosti prilagodimo vašim željam.

Edinstveni

Takih kot smo mi preprosto ni! 

Predstavitev ustvarjalcev

missing

Jernej Jarc

Solastnik turistične agencije Kočevski kRog, restavracije in hotela Oštarija-Herbelier v Dolenjskih Toplicah ter Small boutique restavracije in hotela Orant v Šmarjeških Toplicah, se lahko pohvali z več kot dvajsetletnimi izkušnjami dela v turizmu. Je diplomant visoke šole za turizem Portorož ter višje šole za gostinstvo in turizem Bled, v prostem času pa ljubiteljski hribolazec, ki čas rad preživi v dobri družbi.  

 

marius ciocirlan vMV6r4VRhJ8 unsplash small

Borut koprivnik

Upravljalec smučarskega centra Gače in Gostinstva Gače, z več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju turizma, organizacije dogodkov, marketinga in razvoja ponudbe v Sloveniji in tujini. Kot ljubitelj narave svoj čas najraje preživlja na Gačah, kjer za prijatelje vedno pripravi okusno pojedino izpod peke.

 

marius ciocirlan vMV6r4VRhJ8 unsplash small

Anže Stankovič

Solastnik turistične agencije Kočevski kRog in upravljalec smučarskega centra Gače in Gostinstva Gače, z več kot petnajstletnimi izkušnjami dela v turizmu, se posebej spozna na organizacijo dogodkov in hospitality segment turizma. Je diplomirani ekonomist po izobrazbi in velik ljubitelj narave po duši. V prostem času rad muhari, njegova nova najljubša preokupacija pa so vodenja po Beli Krajini, saj je licenciran turistični vodnik.

ivana cajina dnL6ZIpht2s unsplash small

Tina Tisovec

Vsebinski vodja projekta z desetletnimi delovnimi izkušnjami na področju turizma, magistra etnologije in kulturne antropologije, ki svoj prosti čas nameni družini, aktivnemu preživljanju prostega časa v naravi in uživanju na soncu in ob vodi.

ivana cajina dnL6ZIpht2s unsplash small

KATJA KOPRIVNIK

Katja je vodja oglaševanja na spletnih družabnih omrežjih in diplomirana vzgojiteljica z več kot desetletjem delovnih izkušenj na področju animacije. Je ustvarjalna, nasmejana, prosti čas pa najraje preživi na sprehodih v družbi prijateljev.